Малобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Забезпечення генераторами: Малобілозерська громада Запорізької області готується до деокупації

Дата: 22.08.2024 14:23
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Сім генераторів від Державного агентства стратегічних резервів Польщі отримала Малобілозерська громада Василівського району Запорізької області.

Після деокупації територій однією з найбільших проблем буде відновлення електропостачання. Без нього неможливе функціонування критичних об’єктів: лікарень, шкіл, водопровідних станцій, центрів зв’язку тощо. Це розуміють і в Малобілозерській громаді, тому вже зараз опікуються наявністю генераторів.

Наразі Мала Білозерка перебуває в тимчасовій окупації. Багато жителів громади виїхали до Запоріжжя та інших безпечних регіонів України. Але всі вони планують повернутися додому.

«Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з нашими міжнародними партнерами. Працюємо в усіх можливих напрямках. Вже зараз створюємо необхідний резерв, щоб задовольнити потреби наших людей, які, беззаперечно, повертатимуться у рідні домівки», – зауважив начальник Малобілозерської сільської військової адміністрації Сергій Вовк.

Генератори – це тимчасове рішення. Але вони допоможуть стабілізувати ситуацію в громаді та підтримувати її життєдіяльність до моменту відновлення стабільного енергопостачання з єдиної енергомережі України.

Інформація з сайту: https://www.congress.gov.ua/zabezpechennia-heneratoramy.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь