Малобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Запобігти нецільовим витратам бюджетних коштів під час війни: робоча група «Прозорість і підзвітність» здійснює моніторинг публічних закупівель

Дата: 19.09.2024 12:04
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Підприємство стало переможцем тендеру, а його засновник зареєстрований в офшорі. Такий факт виявлено під час щотижневого моніторингу публічних закупівель, що здійснюють комунальні підприємства області. 

Одним із комунальних підприємств Запорізької обласної ради було оголошено тендер на закупівлю мінінавантажувача Bobcat S630 або еквівалентної техніки з додатковим (навісним) обладнанням. Очікувана вартість тендеру – 3 899 752,56 грн. Пропозиції двох учасників, які запропонували меншу ціну, замовник відхилив. Причина – невідповідність поданої документації вимогам тендеру.

Натомість переможцем визначено третього учасника – товариство з обмеженою відповідальністю. Його цінова пропозиція – 3 896 400 грн. Засновником даного ТОВ є компанія, що зареєстрована в офшорній зоні – на Сейшельських островах.

Щоб запобігти можливому нераціональному використанню коштів в умовах воєнного стану, інформацію щодо зазначеного тендеру направлено до правоохоронних органів для проведення перевірки та вжиття відповідних заходів правового реагування у разі виявлення порушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь