Малобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День захисників і захисниць України.

Дата: 30.09.2024 15:48
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Сьогодні - 30 вересня напередодні Дня Захисників і Захисниць України Малобілозерська громада зібрала родини загиблих військовослужбовців для вшанування пам'яті героїв. На цьому заході були висловлені слова безмежної вдячності матерям за виховання справжніх захисників, дружинам та родинам наших мужніх військових, які підтримували та надихали їх на подвиги, і навіть у найскладніші миті залишалися їхньою опорою. Також начальником Малобілозерської військової адміністрації Сергієм Вовком було вручено матерям та жінкам загиблих відзнаки «Берегиня».

Вшанування пам'яті загиблих, а також підтримка тих, хто продовжує боротьбу, є важливими складовими цього дня. За круглим столом було налагоджено комунікацію між родинами в яких спільна біль та спільні проблеми. В дружній атмосфері було визначено подальшу взаємодію та плани на майбутнє.

День захисників та захисниць України – це не лише свято, а й можливість замислитися над важливістю миру, свободи та захисту своєї країни. Вшанування героїв, які стоять на передовій, та їхніх родин є обов'язком кожного українця. Цей день об’єднує нас у прагненні до миру та відновлення нашої країни.

Вічна слава Героям. Герої не вмирають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь